X

Joseph Youssef

  • 02/04/2013
  • By admin
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Joseph Youssef

kokki

  • Joseph Youssef
  • Turku
  • Libanonista kotoisin oleva Joseph Youssef tarjoaa välimerellistä ruokaa sekä uusia näkökulmia raaka-aineiden käyttöön. Turkulaisessa ravintola Tintåssa keittiömestarina toimiva Jose on tuttu myös Suomen Top Chefistä, jossa hän pärjäsi erittäin hienosti. Lahjakas keittiömestari antaa mahdollisuuden oppia valmistamaan libanonilaista kotiruokaa, josta keskustellaan ja nautitaan yhdessä. ”Chillataan hyvässä seurassa ja nautitaan yhdessä maukkaasta ruuasta”.

Paketit

Menu 1

 

Tabbouleh, raikas persilja-tomaatti salaatti

Riz Bi Djaj, riisi-kana-jauhelihaa yhdistelmä joka koristellaan pistaasi- ja mantelipähkinöillä

Baklawa, makeinen filotaikina pähkinätäytteellä, kastellaan sokerisiirapilla

Menu 1

Menu 2

 

Alkuruoka:

Fattouch salaatti (romaine-salaattia, tomaattia, kurkkua, minttua, retiisiä, sumakkia ja paahdettua Libanonilaista leipää)

Pääruoka:

Uuni kalaa (kokonaisena paistettua siikaa tai kuhaaa, tomaattia, sitruunaa)

Korianteri-chili perunoita ja paistettuja neulapapuja

Tarator –kastiketta (valkosipulia, sitruunaa ja seesamtahinia)

Jälkiruoka:

Pistaasi-vanukas (paahtoleipää, sokerisiirappia ja pistaasipähkinää)